joi, 4 decembrie 2014

Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun

Duminica, 7 decembrie, Lumea lui MOMO si Momolino ne invita la premiera spectacolului de teatru pentu copii Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun. Este un spectacol nascut din inima pentru suflet- cum spune Mira- cu umor de calitate, limbaj adecvat copiilor de toate varstele si distributie de exceptie. La finalul spectacolului va aparea si Mos Craciun impartind bunatati!
 
 
 
Biletul costa 25 de lei de persoana iar copiii sub 3 ani tinuti in brate de parinti au gratuitate. Durata spectacolului este de aproximativ 45 de minute- deci si pentru nerabdaricii ca Matilda :). Biletele sunt la vanzare pe http://www.iabilet.ro, iar incepand de vineri va puteti face rezervare si la lumealuimomo@gmail.com. Daca nu puteti ajunge in aceasta duminica e util de stiut ca spectacolul va fi reluat pe toata durata lunii decembrie pana la Craciun.
 
 
Spectacolul are loc la Clubul Taranului de la ora 12,30! Pentru mai multe detalii si informatii despre atelierele minunate tinute de Lumea lui MOMO intrati pe blog si pagina de Facebook.
 
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu